top of page

Om oss

HudochSpa huset logo HI RES.png

Hud och spahuset i Sollentuna är en nyöppnad hud och spa salong med ett ekologiskt helhetstänk. Vi arbetar med professionella resultatinriktade behandlingar av högsta kvalité. Allt från traditionell massage, ansikts- och spabehandlingar, till mer avancerade behandlingar med maskinella hjälpmedel. Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd, trygg och väl omhändertagen av certifierade terapeuter i en professionell miljö.

Vår hud och spaterapeut heter Nasim Landegren. Hon är certifierad och examinerad hud och spaterapeut genom svenska yrkesförbundet KrY (kroppsterapeuternas yrkesförbund) och innehar även en internationell examen från ITEC (internationel therapy education council), ett av världens största förbund som kvalitetssäkrar utbildningar och terapeuter. Hon är även certifierad inom friskvårdsmassage, thai massage, samt kost och hälsa med 14 års bakgrund som dansare och danspedagog.

Ur både ett hälso- och miljöperspektiv har vi valt att fokusera på och arbeta med ekologiska produkter i våra behandlingar, så långt det är möjligt.

Vi jobbar med det svenska ekologiska märket Maria Åkerberg i våra ansikts- spa och massage behandlingar. Vi jobbar ständigt på att nå fram till vårt mål att bedriva en 100% ekologisk verksamhet.  Fokus ligger på verkliga resultat, vilket innebär att i nuläget kan det hända att vissa mer avancerade ansiktsbehandlingar kräver vissa produkter som inte är ekologiska för att nå fram till det bästa resultatet. Denna information finns alltid tillgänglig under respektive behandling. Har du några funderingar eller frågor på detta inför din behandling är du välkommen att kontakta oss. Vi hjälper dig att hitta rätt behandling och anpassar produkterna efter dina önskemål.

 

247721697_1247640805662120_1244921610361318247_n.jpg
loggor hemsida.jpg

NASIM LANDEGREN
Certi. hudterapeut och spaterapeut

bottom of page