top of page

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi erbjuder vårdande och resultatinriktade ansiktsbehandlingar i en avkopplande och personlig miljö för alla hudtyper och tillstånd. Allt från klassiska ansiktsbehandlingar med djuprengöring, AHA-fruktsyror och massage till mer avancerade behandlingar med maskinella hjälpmedel. Vi anpassar alltid behandlingen och produktvalen efter dina behov och förutsättningar, allt efter en grundlig hudanalys.

Vi arbetar med det resultatinriktade ekologiska och prisbelönta märket Maria Åkerberg i alla våra klassiska ansiktsbehandlingar.

Ansiktsbehandling

KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLINGAR

Behandlingarna startar alltid med en rengöring och en ordentlig hudanalys innan vi går vidare, så att vi vet vad just din hud behöver och anpassar detta efter din hudtyp och hudtillstånd. Huden blir ren, packad med näring och fukt, lugnad, får direkt lyster och ökad cellförnyelse. Massagen slussar bort överskottsvätska från lymfsystemet och ökar blodcirkulationen. Du får alltid med dig användbara tips och råd för att bibehålla och uppnå en god hudhälsa.

 

 

Hudkonsultation 15min 300kr

Mini ansiktsbehandling 40 min 695 kr 

Rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, ansiktsmask, vårdande produkter.

 

Klassisk ansiktsbehandling 60 min 795 kr 

Rengöring, hudanalys, ånga, lättare brynplock (valfritt), peeling, lättare porrengöring, ansikts- och dekolletage massage, anpassad ansiktsmask, huvudmassage och avslutande vårdande produkter.

Djuprengörande ansiktsbehandling 75 min 995 kr

Rengöring, hudanalys, ånga, lättare brynplock (valfritt), peeling, porrengöring (även med ultraljud), uppstramande och dränerande ansikte- och dekolletage massage, anpassad ansiktsmask, huvudmassage och avslutande vårdande produkter. 

Tonårs/studentbehandling 50 min 595 kr 

(upp till 21 år) 

Rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmask, huvudmassage, vårdande produkter. Tips och råd för en god hudhälsa.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR MED AHA-FRUKTSYROR

AHA är en förkortning av alpha hydroxy acid och är en naturligt förekommande potent syra från växtvärden. Finns i olika former, styrkor och sammansättningar med ändamålet att varsamt skala bort döda hudceller, exfoliera, öka cellförnyelsen, få bort yttorrhet och få serum och produkter att verka djupare ner i huden. Huden får direkt lyster. Väldigt bra för en hud med tilltäppta porer och acne. Går även att få som kur. Vi använder oss av en ekologisk AHA-syra som utvinns ur sockerbetor från svenska märket Maria Åkerberg.

AHA- fruktsyra behandling 40 min 695 kr 

Rengöring, hudanalys, peeling, pensling av AHA -fruktsyra, ansiktsmask, huvudmassage och vårdande produkter.

Djuprengörande ansiktsbehandling med AHA -fruktsyra  80 min 1095 kr 

Rengöring, hudanalys, ånga, peeling, porrengöring med ultraljud, pensling av AHA-fruktsyra, ansikts- och dekolletagemassage, anpassad ansiktsmask, huvudmassage och avslutande vårdande produkter.

Ryggbehandling  60 min 795 kr 

rengöring, peeling, porrengöring, mask, vårdande produkter. 

I princip samma som en klassisk ansiktsbehandling men för ryggen eller dekolletaget.

bottom of page