top of page

RF- MICRONEEDLE

*Denna behandling erbjuder vi även ekologisk enligt önskemål

VAD ÄR RF-MICRONEEDLE?

Fractional RF Microneedle är en unik icke-invasiv behandling med enastående resultat och kort återhämtningstid. Genom att kombinera två befintliga tekniker- microneedling och radiofrekvensenergi, får man en effektiv behandling av olika hudproblem. Behandlingen förnyar och stramar upp huden, ger den en jämnare struktur och glans.

 

HUR FUNGERAR RF-MICRONEEDLE?

 

Radiofrekvens stimulerar huden med hjälp av värme vilket hjälper till att strama upp elastin och kollagen (hudens naturliga protein som bygger upp nya hudceller och vävnader) samtidigt som det ökar cellförnyelsen. Microneedling skapar i sin tur en mild kontrollerad skada, som stimulerar kroppens naturliga sårläkningssvar. Huden svarar på detta genom att strama åt den befintliga vävnaden och producera och förstärka kollagen och elastin produktionen.

VAD KAN BEHANDLAS?

 

Med Fractional RF Microneedle kan man behandla hudproblem som:​

 • Slapp hud

 • Ålderstecken/ rynkor

 • Acne /acne ärr

 • Porreducering

 • Pigmentfläckar

 • Påsar och mörka ringar under ögonen

 • Hudbristningar

 • Ytliga blodkärl

 • Celluliter

VILKA OMRÅDEN KAN BEHANDLAS?

Ansikte, hals, dekolletage, panna, runt ögon och käklinje. I stort sett överallt på kroppen så länge det inte finns några öppna sår eller kontraindikationer som begränsar behandlingen.

VEM KAN BEHANDLAS?

Passar alla hudtyper och hudfärger och kan göras året om.

 

KONTRAINDIKATIONER 

 

 • Pågående infektion/virus i huden, såsom Herpes Simplex eller vårtor

 • Ingen botox/fillers minst 2 veckor innan behandlingen

 • Hudinflammation

 • Diabetes

 • Gravid eller ammande

NÄR KAN JAG SE RESULTAT?

Du kan se resultat redan efter en behandling, men vi rekommenderar 1-3 behandlingar med 1-2 månaders intervall mellan varje behandling. 

Effekten är varaktig då man stimulerar kroppens naturliga processer, dock är det det en kamp mot klockan, så rätt hudvård och livsstil spelar stor roll för hudens välmående och hur länge resultatet kvarstår.

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

 

Vi börjar med att rengöra huden, följt av en noggrann hudanalys, vi anpassar styrkan efter dina önskemål och behov, sedan placeras rf-munstycket på huden och man går igenom området som ska behandlas. I behandlingen ingår en lugnande och fuktgivande ansiktsmask för att återställa balansen och lugna ner irritationen i huden, samt för att slussa ner nyttiga ämnen djupt ner i huden. Samt anpassade vårdande produkter.

 

 Vi byter munstycke/nålhuvud  till var kund vid varje behandling.

GÖR DET ONT?

Hur ont det gör varierar från person till person, Det som känns är en pirrande värme i huden. Huden kommer att se lite solbränd ut direkt efter behandlingen. Man kan även applicera en lokal bedövning (emla) kräm cirka 30 minuter innan behandlingen om så önskas (ange detta vid bokning)

HUR LÅNG TID TAR BEHANDLINGEN?

Behandlingen tar från 30 minuter till en timme men det kan ta längre tid om besvären är mer avancerade. Din exakta behandlingstid beror på dina individuella förutsättningar och hur stort område som ska behandlas.

 

DIREKTA BIVERKNINGAR?

Några omedelbara biverkningar; rodnad, lätt fjällning, lätt irritation på de behandlade områdena, som efter en solbränna. De typiska biverkningarna avtar efter ett par timmar. Vid riktigt djupgående behandlingar bör man räkna med större svullnad, små röda prickar och eventuellt vätskande (ovanligt) och irriterad hud.

 

VIKTIGT! EFTERVÅRD

Håll dig undan solen minst en vecka efter behandlingen. Använd solskyddskräm om du ska vara ute i solen. Detta pga att risken för pigmentfläckar ökar direkt efter behandlingen. Så se till att du skyddar din hud!  Använd inte makeup förrän minst dagen efter behandlingen. Det är normalt att huden börjar flagna ett par dagar efter behandlingen. Det tar 1-3 dagar innan huden återhämtar sig, detta kan dock variera från person till person.

PRISER

Rf microneedle i kombination med PRX- T33 eller ekologiska produkter från Maria Åkerberg

Ansikte eller hals 2300kr (ord. 4900 kr)

kur på 3 gånger  4900kr (ord. 9600 kr)

 

Ansikte + hals 2800kr (ord. 5900 kr)

kur på 3 gånger 5500kr (ord. 11600 kr)

  

Dekolletage  2500kr (ord. 4900 kr)

kur på 3 gånger - 4900kr (ord. 7500 kr)

  

Ansikte, hals och dekolletage 4900 kr (ord. 6600 kr)

kur på 3 gånger 9900kr (ord. 15900 kr)

 

Ögon (Ögonpartiet) 1900 kr/behandling

kur på 3 gånger  3500kr (ord. 4900 kr)

 

Mun (kring munnen) eller panna 1900 kr/behandling

kur på 3 gånger - 3500 kr (ord. 4900 kr)

  

Ögon + mun 2500 kr/behandling

kur på 3 gånger - 4500 kr

bottom of page